Det är riktigt otäcka utslag och eksem som min mans söner har på armar och ben. För att försöka komma till bukt med dem och hjälpa barnen att må bättre ska vi prova att utesluta gluten och mjölkprotein i kosten.

Det är lite svårare när det är till hela familjen än endast till mig. Jag har ju redan ätit på detta sätt i snart tio år, men det tog mig samtidigt många år att komma fram till en bra balans. Som passar mig.

Det är just det, att man ska få i sig alla sina nödvändiga vitaminer och ämnen när man växer upp. För mig som vuxen är det enklare att mixtra. 

Vi åker till Matvärlden i Barkarby, en affär med mat från hela världen och för hela världen. Hylla efter hylla anpassat till olika länder och världsdelar. Det är riktigt roligt att gå här.

Mannen stannar framför hyllan med indisk mat. Han skulle bara veta hur mycket rolig street food det finns i Indien. Någon gång måste vi åka dit alla sex. 

Den här helgen är vi en man kort då den yngsta sonen är hemma hos min mans systers familj och leker. Men alla andra tar var sin matkorg och hjälper till. 

Hoppas att ni får en bra helg. 

Kram

Mot utanförskap och främlingsfientlighet
För gemenskap och öppenhet

Privacy Preference Center