Idag har jag och Åsa kavlat upp ärmarna och jobbat igenom en tredjedel av det Lika Olika-teamet jobbade igenom förra veckan under konferensen. 

Det är så skönt att gå från ”klarhet till klarhet” vad gäller att få företaget att bli ännu mer professionellt och  effektivt (då vi får allt fler som vill arbeta med oss då de  inser att tolerans är viktigt för så många olika anledningar och en grund som är avgörande till om vi kommer framåt eller inte i våra samhällen och arbetsgrupper).

Till min stora förtjusning har även Åsas dotter baby-E varit med och ”jobbat” hela dagen. Det är så roligt! Min son var ju med under många år på jobbet från att han var endast 2-3 år fram tills innan sommaren då han började ettan och skolan tog vid.

Jag ser många fördelar med att barnen får lära sig vad mamma och pappa gör när de är på arbetet.

Vi sitter ofta på caféer och arbetar, jag och Åsa (och de andra i teamet också). Idag blev det en härlig för-och eftermiddag på Waynes Coffée i Sumpan.

På torsdag har jag fått äran att föreläsa i Norrköping för Portalen och deras kvinnogrupp. Jag och Åsa fick planera inför detta också. Det är mycket förberedelser för föreläsningar som bokas in. Jag är så glad och taggad över just denna då temat är ”nätverk”.

Jag testade även att köra på nätstrumpor till klackarna. Vad tycker du om det? Hot or not? Jag gillar det!

Hoppas du har haft en bra dag.

Kram