HSB Norra-Storstockholm

Samarbetet med HSB Norra-Storstockholm har möjliggjort att 4 skolor i Järfälla, Sollentuna och Upplands-Väsby utbildas av Lika Olika under 2017 och 2018. Skolpersonal, elever och föräldrar i Järfälla Gymnasium, Ulvsättraskolan, Edsbergsskolan och Väsby nya gymnasium utbildas alla i tolerans. Samtidigt utbildas även HSB Norra-Storstockholms ca 90 personal i Lika Olika-metoden där även ett antal medarbetare fått möjlighet att vara med under temadagar i skolorna och agerat vuxna förebilder och på så sätt varit inspirerande och förtroendeingivande länk mellan skolvärlden och lokalsamhället.

KundHSB Norra-StorstockholmUtbildningSamarbetePlatsJärfällaWebbsidahttp://www.hsb.se/norrastorstockholm


”Det är ett perfekt tillfälle att samarbeta med Lika Olikas toleransverktyg och stärka upp våra barnen redan från tidig ålder kring hur man tar hand om varandra. Om vi investerar i barnen idag så växer de upp till vettiga vuxna och kan då ge tillbaka.”
– Håkan Berg, VD HSB Norra Stor-Stockholm

Intervju med Håkan på HSB Norra-Storstockholm

Lika Olikas Mary Juusela fick chans att ställa några frågor om företagets värdegrundsarbete till Håkan Berg, avgående VD på HSB Norra-Stor-Stockholm, som stödjer 4 skolor i Järfälla, Sollentuna och Upplands-Väsby med toleransutbildningar.


Mot utanförskap och främlingsfientlighet
För gemenskap och öppenhet

Privacy Preference Center