Lika Olika söker administratör

Nu söker vi på Lika Olika en ny medarbetare som ska arbeta med administration hos oss under våren 2018, med chans till förlängning.

Dina arbetsuppgifter

Som administratör på Lika Olika kommer du att arbeta med att förebereda Lika Olikas utbildningar till skolor, hjälpa samarbetsskolor att planera utbildningstillfällen, skicka ut och administrera enkäter, sammanställa enkätdata och vara allmän kundsupport.

Du kommer att ingå i vårt lilla och peppiga team som består av fyra personer. Du arbetar hemifrån eller eget kontor och träffar teamet minst en gång i veckan. Eftersom Lika Olika är ett startup-företag erbjuder vi i dagsläget en projektanställning på deltid fram till midsommar. Företaget är expansivt och möjlighet till förlängning finns. Du kan välja att få lön eller att fakturera, enligt överenskommelse.

Din Bakgrund

Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och ordningsam, fungera under adhocksituationer, är lösningorienterad och flexibel. Du måste kunna hantera stora mängder data och komma med förslag på lösningar, rutiner och system. Att kunna jobba självständigt är en förutsättning. Goda kunskaper i Office-paketet, Wordpress och Photoshop är meriterande. För att trivas hos oss tror vi att du är positiv och tror på ett tolerant samhälle för allas olikheter.

Om Lika Olika

Lika Olika är ett utbildningsföretag som ger toleransutbildningar till privata och offentliga aktörer samt till förskolor och skolor. Vi arbetar utifrån Lika Olika-metoden för att skapa ökad tolerans och hållbar förändring på individ-, grupp- och organisationsnivå. I våra utbildningar eller föreläsningar får deltagarna chans att ställas framför spegeln och se sig utifrån sina egna fördomar och attityder – med syfte att komma varandra närmare. Det handlar om att minska rädsla, fientlighet och utanförskap.

En människa kan inte bli sin fulla potential om omgivningen inte är tolerant. Inte heller en nation. Vi är bäst tillsammans!

Är du intresserad?

Kontakta Åsa Olsson
asa@likaolikametoden.se