Förlåt fult språkbruk, men jäklar idag satt den! Bilden visar på intet sätt perfektion. Men bilden visar resultat av hårt arbete, varje himla dag sedan den 7 maj 2017. Steg för steg når du dina mål!

Oavsett hur trött jag har varit, hur mycket jag än har rest och pressat i arbetet, så har jag kört ett pass varje dag hemma eller på hotellrummet sedan i fjol. Inga undanflykter, men heller inga orealistiska pass utan 5,10 eller 15 minuter. Någon enstaka gång 40 minuter.

Och det är sant. Det är kontinuiteten som är avgörande. Att du nöter och nöter. Inte hur länge eller hur intensivt. Utan att du faktiskt får ändan ur. Samma sak för vilka mål du än har. Get it done!

Jag brukar inte visa avklädda bilder. Men denna visar jag med stolthet då jag under en livstid haft ätstörningar och vägt, mätt och haft ångest. Idag, tack vare ett års hemmaträning med coreövningar och nu sex månaders yoga har jag fått fantastisk relation till min kropp. Och hälsan är grunden till allt du gör och i takt med att Lika Olika växer blir även jag starkare.

Jag lägger upp bilden för att inspirera fler att vilja och våga lära känna sin kropp. För den är helt jäkla magisk, oavsett ålder. Hur den kan pressas, tänjas, stärkas och hur kroppen slutligen levererar tillbaka. Och då levererar även du.

Kram

ps. För dig som vill träna på samma sätt så kör jag hemma efter två Youtube-kanaler som jag slumpmässigt hittat och trivs med. Sean Vigue för coreträningar och nu Boho Beautiful för yoga. Kör hårt och kom upp från soffan!

pps. Kosten sägs vara 70% av resultaten. Jag äter nästan helt vegansk (förutom ägg och fisk) och undviker socker, halvprodukter, dåliga fetter och även gluten. Det har dock tagit 8 år att komma till denna kosthållning så även det tar tid. Men oj, vad bra magen, huden och kroppen mår. Jag har dessutom en överläkare som håller koll på mig så jag inte ”spårar ur”. Var rädd om dig!