Först var jag dock i Jakobsberg för ett möte med Ledningsgruppen för Järfällahus AB. Ett sådant möte med mycket energi och glädje. Därefter fick jag en timme att stå i solen och ringa till min vän Jessika och planera resan till Legoland som kommer snart. Hon berättade även att hon kanske ska köpa en hund av vår gemensamma fd. kompis, som idag är gift med Mia Skärringer. 

På flyget till Göteborg så sov jag djupt. Helt väck efter gårdagens fadäs med magen. Väl framme blev det bråttom. Det var svårt att ta sig fram på motorvägen från Landvetter. Min taxichaufför gjorde sitt allra bästa. I luren ringer Johanna, Personalchef för Hyresgästföreningen Region Västra xx. Om 10 minuter ska min föreläsning starta, säger hon. Peppar, peppar, säger vi båda.

Tydligen fick jag högsta poäng under föreläsningen till förbundets alla chefer i våras och nu får jag återkomma till regionerna, vilket är så himla roligt. 

När jag kommer in, 7 minuter för sent. Då är det glad stämning och dans och sång. Jag blir ganska paff, det är inte så vanligt. Sluta inte med detta, säger jag till dem alla. Det är en färskvara att få trivas.   

Det är ett härligt gäng Göteborgare. Och vi får två fina timmar tillsammans. Sedan får jag rusa iväg, för jag vill alltid ge mer och mer. Och på något mirakulöst sätt kommer jag fram med taxin, genom tullen och fram till gaten på mindre än 40 minuter. Och hinner med flyget. 

Dags att åka hem till sonen och mysa. 

Kram

ps. Jag håller nyårslöftet om glitter och glamour i vardagen även idag.