Vilken mysig dag. Fram och tillbaka till kära Åland. Totalt 8 goa kramar från bekanta som passerat mig idag har jag fått. Nu är jag på flighten hem och längtar till sonen och att få hålla honom i famnen och höra om hans dag.

Det var svårt att vakna upp. Sängen var perfekt i temperatur. Trött efter att ha kommit hem efter resan till Prag igår.

Sonen ville kramas innan vi klev upp och fick på oss kläderna. Godmorgon, hur har du sovit? Är du redo för en ny dag, frågade jag. Jag tycker att det är viktigt att få en bra start. Att få känna sig sedd och att få en go kram. Mamma flyger till Åland, sa jag. Vi ses senare, sa han.

I taxin till Arlanda (var ju där bara för några timmar sedan då jag landade från Prag) var det långa köer. Skönt att jag inte hade annat än handbagage idag. Hann precis köpa lite frukost på Johan & Nyström på Terminal 2. Chiapudding och smoothie. Sedan, snabbt genom tullen och vidare mot Starbucks för lite vatten och mjölk.

Flyget gick i tid. Förberedde mig under flighten inför chefscoachningsessioner på Ålands Elandelslag samt med Ålands Hälso-och Sjukvård. Underbara grupper av människor och ledare. En sann glädje att få stötta så modiga och dedikerade team med fokus på allas bästa. 

Utanför entrén till Mariehamns flygplats stod Gus, en av mina taxivänner från Mariehamns taxi och vinkade glatt. Hej Mary, sa han och gav mig världens goaste kram. Han hade sett till att få skjutsa mig. Senast vi sågs så blev jag bjuden hem till honom och hans fru på middag.

Vi fick ett härligt samtal om det senaste innan han rattade in vid sjukhusets entré. Han till och med kom ihåg min son och frågade hur det var med honom. Vad glad jag blev. 

Sedan gick dagen i ett. Två timmar på sjukhuset. Stående lunch. Sedan vidare till Elandelslaget och chefsgruppen där och ytterligare två timmars arbete.

Det var riktigt fint att se de fyra cheferna i ledningsgruppen igen. Varma kramar och en riktigt fin magkänsla kom till mig när jag klev innanför dörren till David, Jörgen, Linka och Martens.

På väg hem med flyget till Stockholm vid 16.55 finsk tid så slocknade jag totalt. Ni vet när man är helt väck. Det var nästan svårt att vakna till. Flygvärdinnan tyckte min stickade tröja var så fin (kändes kul eftersom det var första gången jag hade den på mig. Ett inköp från GANT i somras i Finland som kostade mer än antagligen är rimligt. Men, men).

Pappa och sonen mötte upp mig vid Stora Coop dit taxin svängde in. Jag tömde kylskåpet helt innan Pragresan. Jag älskar att handla mat och är sugen på att laga något av recepten i min nya indiska kokbok.

Stor kram